Zilveren horloges (zilverkleurig)

Ben je op zoek naar zilverkleurig horloge? Op deze pagina vind je onze volledige collectie zilveren horloges voor dames en heren en in alle soorten en maten. De zilverkleurige horloges zijn onderdeel van het volledige aanbod horloges van Horloges.nl, bestaande uit merkhorloges van ruim 60 merken.

Producten 1 tot 60 van totaal 836

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

 

Producten 1 tot 60 van totaal 836

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Zilveren horloges – Horloges met zilverkleurige band

Onder zilveren horloges verstaan wij een horloges met een zilverkleurige band. Dit betekent dus dat niet altijd het gehele horloge van zilver of geheel zilverkleurig is. Niet in elk horloge zit namelijk zilver verwerkt. Wanneer men bij een horloge spreekt over een kleur, wordt met de kleur in de meeste gevallen de kleur van de horlogeband bedoeld. Wanneer je met zilveren horloges ook de kast in de kleur zilver bedoeld en ook deze horloges wilt zien, kun je de zoekfunctie bovenaan de website gebruiken en zoeken op 'zilver'.

Zilveren horloges koop je bij een officieel verkooppunt

Horloges.nl is officieel dealer van ruim 60 horlogemerken en biedt een ruim aanbod zilveren horloges voor dames en heren. Ben je op zoek naar een nieuw zilver horloge en wil je deze online kopen? Bestel dan je horloge bij Horloges.nl voor de laagste prijs, een origineel garantiecertificaat, gratis verzending en bezorging de volgende dag!

Iets anders dan een zilveren horloge?

Tegenwoordig is er een uitgebreid en divers aantal horloge kleuren beschikbaar. Als alternatief voor een zilverkleurig horloge kun je bijvoorbeeld eens kijken naar een:

Wij maken gebruik van cookies.