Witte Horloges

Witte horloges voor dames en heren

In onze horlogecollectie vind je een ruim aanbod scherp geprijsde digitale en analoge witte horloges voor dames en heren. Ben je op zoek naar een nieuw wit horloge, bestel dan vandaag nog bij Horloges.nl. Wanneer je een voorradig wit horloge op een werkdag voor 23:30 online bestelt, dan wordt het de volgende dag al bezorgd. Zonder verzendkosten, dus nog voordeliger!

Producten 1 tot 60 van totaal 126

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

 

Producten 1 tot 60 van totaal 126

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Wit horloge – Horloges met witte band

Onder een wit horloge verstaan wij een horloge met een witte band. Dit betekent dus dat niet altijd het gehele horloge wit is. In de volksmond wordt met de kleur vaak de kleur van het bandje bedoeld. Wanneer je met een wit horloge ook de kast in de kleur wit bedoeld en ook deze horloges wilt zien, kun je de zoekfunctie bovenaan de website gebruiken en zoeken op 'wit'.

Een wit horloge koop je bij een officieel verkooppunt

Horloges.nl is officieel dealer van ruim 60 horlogemerken en biedt een ruim aanbod witte horloges voor dames en heren. Ben je op zoek naar een nieuw wit horloge en wil je deze online kopen? Bestel dan je horloge bij Horloges.nl voor de laagste prijs, een origineel garantiecertificaat, gratis verzending en bezorging de volgende dag!

Andere kleur dan een wit horloge?

Tegenwoordig is er een uitgebreid en divers aantal horloge kleuren beschikbaar. Als alternatief voor een wit horloge kun je bijvoorbeeld eens kijken naar een:

Wij maken gebruik van cookies.