WeWOOD horloges

WeWOOD horloges zijn gemaakt van 100% natuurlijk hout. Met deze houten horloges creëer je een geweldige uitstraling en maak je daarnaast een statement. Geef je om de natuur en het milieu, dan is een WeWOOD watch jouw ultieme horloge. Voor elke verkocht horloge plant het merk WeWOOD namelijk een boom. Het ultralichte gewicht zorgt voor conform, evenals de natuurlijke materialen die worden gebruikt. Bestel je WeWOOD horloge op een werkdag voor 23:30 uur, dan bezorgen we je houten horloge de volgende dag al kosteloos. Zoek je een kwalitatief nog beter houten horloge tegen een lagere prijs? Bekijk dan onze Burnwoods horloges!

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

WeWOOD horloges dragen bij aan het milieu

Het concept is briljant, duurzaam en effectief tegelijk: een houten product maken en voor elk verkocht product een boom planten. Dit is de aanpak van het Italiaanse merk WeWOOD, dat is opgericht in 2010. Het merk staat voor 'eco-luxe' en design, en voelt zich betrokken bij de gezondheid van onze planeet. Vanuit deze visie spoort WeWOOD mensen aan om duurzaam te denken en het verschil te maken door houten horloges te kopen. In samenwerking met American Forests (nieuw venster) en Trees For The Future (nieuw venster) probeert het merk bij te dragen aan herstel van het eco-systeem, door een boom te planten voor elke verkochte WeWOOD watch. Iedere liefhebber van horloges of duurzame producten kan daarmee eenvoudig bijdragen aan een goed milieu. Doe mee en koop nu online je WeWOOD horloge!

Géén kunstmatige stoffen in WeWOOD horloges

En waarom zou je niet kiezen voor een WeWOOD houten horloge? De klokjes hebben niet alleen een geweldige uitstraling, ze zijn ook nog eens gemaakt van enkel natuurlijke materialen. Er wordt geen gebruik gemaakt van kunstmatige of giftige stoffen (zoals nikkel). WeWOOD horloges zijn net zo natuurlijk als je eigen pols; geen irritaties bij het dragen, geen allergische reacties. Je merkt overigens nauwelijks dat je een WeWOOD draagt, de horloges wegen door het gebruik van hout minder dan 60 gram!

WeWOOD horloges collectie

Onze collectie WeWOOD horloges is de grootste op internet en bestaat uit verschillende series:

WeWOOD horloges officieel dealer

Horloges.nl is officieel dealer van WeWOOD horloges. Dat betekent dat de producten 100% echt zijn en tegen de juiste prijs verkocht worden. Ook heb je 24 maanden garantie op het uurwerk en kun je ons inschakelen om je garantie te gebruiken. Daarnaast leveren wij deze geweldige houten horloges uit voorraad. Koop je op een werkdag of zondag voor 23:00 uur een WeWOOD horloge, dan wordt het de volgende dag al bezorgd. Zonder verzendkosten, dus extra voordelig!

Duurzame producten online kopen
Het is een mooie trend dat er op internet steeds meer duurzame producten verkocht worden zoals WeWOOD houten horloges. Het gebruik van hout neemt toe, vooral in bijvoorbeeld fashion accessoires. Een steeds groter publiek draagt met houten horloges en houten zonnebrillen van Burnwoods een millieubewust gekozen stijlproduct.

Voorbeelden van producten die duurzaam zijn en online gekocht kunnen worden:

  • Nomadics - Handgemaakte fair trade slippers & sandals
Wij maken gebruik van cookies.