VR46 Valentino Rossi horloges

VR46, het merk van Valentino Rossi heeft horloges uitgebracht. Deze horloges zijn ontworpen en gemaakt in samenwerking met TW Steel en Yamaha. Koop je VR46 horloge online bij Horloges.nl en maak gebruik van de beste prijs en service. Op een zondag of werkdag voor 23:30 besteld, morgen in huis. Achteraf betalen is kostenloos mogelijk via AfterPay.

4 Artikel(en)

per pagina

 

4 Artikel(en)

per pagina

VR46 horloges

VR46 is een merk dat voortgekomen is uit de idealen van Valentino Rossi.

VR Staat voor Valentino Rossi en 46 is het nummer waar hij mee racet. Het merk staat voor zijn levensvisie. Deze visie is dat kwaliteit van passie, authenticiteit, plezier en professie komt. VR46 loopt voorop als het gaat om merchandising in de motorsport. Om de kwaliteit te waarborgen blijven de ontwikkelaars bij VR46 de producten evalueren, net zoals bij het echte raceteam.

Dit jaar breidt VR46 de collectie uit in samenwerking met Yamaha en TW Steel met horloges. De VR46 horloges hebben dus de kwaliteit die je kunt verwachten bij een TW Steel horloge.

Valentino Rossi

Valentino Rossi is één van de meest succesvolle motorcoureurs ooit en heeft meer 9 wereldkampioenschappen en meer dan 100 Grand Prix overwinningen behaald.

Rossi won op zijn twaalfde 16 races in de regionale minibik kampioenschappen, maar besloot daarna toch terug te gaan naar go-karts. Dit omdat de Minibike kampioenschappen puur voor de lol waren. Op zijn 15e stapte Rossi toch over naar de echte motoren en hier begon zijn glansrijke carriere.

Hoewel Rossi altijd voor andere motorfabrikanten uitkwam tijdens de kampioenschappen, maakte hij in 2004 zijn overstap naar Yamaha. Dit deed hij om te laten zien dat het niet belangrijk is welke motor je op rijdt als je echt goed bent. Wat hij zei klopte en op de Yamaha won hij de twee daarop volgende wereldkampioenschappen.

Wij maken gebruik van cookies.