TRIWA horloges

Onze collectie TRIWA horloges bestaat uit scherp geprijsde TRIWA dameshorloges en TRIWA herenhorloges. Bestel je op een werkdag voor 23:30 uur, dan heb je jouw TRIWA horloge de volgende dag al in huis!

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

TRIWA horloges

Op zoek naar een TRIWA horloge? Dan zit je goed op horloges.nl. TRIWA is een jong horlogemerk dat is opgericht in 2006 in Stockholm. TRIWA horloges staat voor: stijlvolle, speelse en trendy horloges. Inspiratie is opgedaan in Italië waar horloges meer gezien worden als mode accessoire dan als object om de tijd af te lezen. De lichtgewicht TRIWA horloges zijn gemaakt van plastic en roestvrij staal. Het klassieke maar juist ook trendy ontwerp is zowel stijlvol voor dagelijks gebruik als voor feestjes. Binnen de collectie heb je TRIWA herenhorloges en TRIWA dameshorloges. Naast de heren en dameshorloges heeft TRIWA ook nog een aantal speciale collecties. Zo hebben wij bijvoorbeeld de TRIWA Miami Deco collectie, TRIWA Bullit horloges en de TRIWA Brasco horloges. Alle series hebben hele unieke eigen kenmerken met een verhaal er aan vast.

Horloges.nl is officiële dealer van TRIWA horloges. Bij ons kun je rekenen op snelle levering, uitstekende service en scherpe prijzen.

Wij maken gebruik van cookies.