Tissot horloges

TISSOT horloges online kopen - Officieel TISSOT dealer

Hier vind je onze collectie met Tissot horloges. De Tissot horloges zijn 'Swiss Made', wat garant staat voor goede kwaliteit. De Tissot collectie bestaat uit Tissot dameshorloges en Tissot herenhorloges. Horloges.nl is officieel dealer van Tissot. Dit betekent dat je bij ons de beste prijs en service krijgt. Je hebt namelijk de mogelijkheid om kosteloos achteraf te betalen en als je op een werkdag voor 23:30 bestelt, krijg je je bestelling de volgende dag al gratis thuisgeleverd.

51 Artikel(en)

per pagina

 

51 Artikel(en)

per pagina

Tissot horloges geschiedenis

Tissot horloges verschenen voor het eerst op de horlogemarkt in 1853. Het merk werd opgericht door Charles-Felicien Tissot en zoon Charles-Emile Tissot in Le Locle in Zwitserland.

Tissot introduceerde het eerste massaproductie horloge in 1853. Dit horloge beschikte over twee tijdzones en was een zakhorloge. In 1929 produceerde Tissot ook het eerst niet magnetische horloge. Dit is een ambitie die het horlogemerk nog steeds naleeft, met vooruitstrevende technieken de horlogemarkt veroveren.

In 1853 vertrok zoon Charles-Emile naar Rusland om daar zakhorloges te verkopen en dit bleek een groot succes. Door heel Rusland werden de horloges verkocht. Tissot was ook de eerste horlogemaker die horloges van kunststof, steen, parelmoer en hout maakte. In 1930 voegde Tissot zich samen met Omega en de Tissot-Omega horloges uit deze periode zijn echte collectors items.

Sinds 1983 is Tissot onderdeel van de Swatch groep, waarbij het merk als een mid-range horlogemerk wordt gezien. De Swatch groep is de grootste horlogeproducent ter wereld.

Naast ontwikkeling van horloges is Tissot erg begaan met sport. Tissot is namelijk officiele tijdwaarnemer voor wielrennen, motorrijden, schermen en ijshockey. Daarnaast was Tissot ook een belangrijke sponsor in de formule 1, van Lotus, Renault en Sauber.

De eerste keer dat Tissot als tijdwaarnemer functioneerde, was bij een skiwedstrijd in Villar, een plaatsje vlak bij hun geboortestad in het Jura-gebergte.

Daar waar voorheen de polshorloges voldeden als tijdwaarnemers, is Tissot vandaag de dag druk bezig, in samenwerking met andere sportorganisaties, om systemen te ontwikkelen. Deze systemen moeten de tijd nog accurater kunnen meten tijdens sportevenementen, zoals wielrennen, waar elke milliseconde telt.

Tissot kwam recentelijk weer met een bijzonder technisch hoogstandje, namelijk de T-Touch technologie. Een aantal nieuwe horloges met touch-sensitive glas met mogelijkheden als kompassen, barometers, altimeters en thermometers.

Officieel Tissot dealer

Horloges.nl is officieel dealer van Tissot horloges. Bij ons krijg je bij je aankoop van een Tissot de beste prijs en service. Je hebt bijvoorbeeld 30 dagen zichttermijn, kunt achteraf betalen en hebt tot 23:30 's avonds de tijd om te bestellen. Bevalt je aankoop niet? Dan kun je ruilen of ervoor kiezen om je geld terug te krijgen.

Meer informatie over het merk vind je op de website van Tissot.

Wij maken gebruik van cookies.