Tayroc horloges

Tayroc horloges online kopen - Tayroc horloge shop

Met de betaalbare horloges van Tayroc ben je altijd stijlvol en on-trend! Als officieel dealer biedt Horloges.nl een brede damescollectie en herencollectie van Tayroc horloges. Bestel op een werkdag voor 23:30 uur, dan heb je je favoriete Tayroc horloge de volgende dag zonder verzendkosten in huis!

48 Artikel(en)

per pagina

 

48 Artikel(en)

per pagina

Tayroc horloges

De broers die verantwoordelijk zijn voor de oprichting van het horlogemerk Tayroc staan garant voor modebewuste ontwerpen van robuuste horloges met een lange levensduur. De Tayroc horloges zijn toonbeelden van de luxe die je zelf kunt toevoegen aan het alledaagse leven door het dragen van een van de horloges. Tayroc horloges kenmerken zich door een innovatief ontwerp gecombineerd met een hoogwaardig uurwerk, verkrijgbaar tegen een zeer betaalbare prijs.

Over Tayroc

Tayroc horloges worden gedragen door mannen en vrouwen met oog voor detail en duurzaamheid. Het horlogemerk Tayroc werd volledig onafhankelijk van investeerders met eigen geld opgericht door de broers achter de ontwerpen. Sinds de oprichting in 2014 is Tayroc uitgegroeid tot een leverancier van kwalitatief hoogstaande horloges en heeft het merk wereldwijde erkenning gekregen van liefhebbers van goede horloges met een innovatief ontwerp.

Collectie van Tayroc

Het Boundless Silver horloge is een prachtig voorbeeld van de perfecte draagbaarheid van unisex Tayroc horloges. De uitvoering in edelstaal en mineraalglas gecombineerd met een hoogwaardig quartz uurwerk bieden je een betaalbaar horloge dat altijd on trend is. Voor heren is er onder andere het prachtige Iconic Black horloge waar je zelfs mee kunt zwemmen en snorkelen. Tayroc horloges bieden stijl, comfort en een hoge functionaliteit.

Tayroc horloges online kopen

In ons assortiment Tayroc horloges vind je de nieuwste horloges, vervaardigd met oog voor detail. Kies jouw favoriete model en bestel je Tayroc horloge voor 23:30 uur. Dan draag je hem al op de volgende werkdag! Meer voordelen van het winkelen bij Horloges.nl zijn:

  • Gratis verzending bij een besteding vanaf €50
  • Wij bieden de beste service
  • Bij ons vind je altijd de nieuwste collecties
  • Achteraf betalen is mogelijk

Meer informatie over Tayroc?

Wil je graag meer weten over Tayroc horloges? Op www.tayroc.com vind je meer over dit inspirerende horlogemerk.

Wij maken gebruik van cookies.