SWISS MILITARY HANOWA horloges

SWISS MILITARY HANOWA horloges online kopen - Horloges.nl

SWISS MILITARY HANOWA horloges zijn 'Swiss Made' horloges van hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs. Horloges.nl levert SWISS MILITARY HANOWA voor dames en heren als officieel dealer snel uit eigen voorraad. Wanneer je een SWISS MILITARY HANOWA watch op een werkdag voor 23:30 uur bestelt, dan bezorgen wij deze de volgende dag al. De verzending is uiteraard gratis. Wil je jouw nieuwe Swiss Made horloge eerst zien, voordat je betaalt? Geen probleem; bij ons betaal je kosteloos achteraf via een AfterPay digitale acceptgiro of eenmalige machtiging!

50 Artikel(en)

per pagina

 

50 Artikel(en)

per pagina

SWISS MILITARY HANOWA; Swiss Made kwaliteitshorloges

Alle SWISS MILITARY HANOWA horloges hebben een 'Swiss Made' quartz of mechanisch uurwerk. Deze uurwerken zijn afkomstig van de beste uurwerkproducenten uit Zwitserland. De achterkant van SWISS MILITARY HANOWA horloges is gemaakt van doorzichtig glas, waardoor je het uurwerk kunt zien. Door de toepassing van echte Zwitserse uurwerken onderscheidt SWISS MILITARY HANOWA zich door kwaliteit.

De kwaliteit gaat verder dan alleen het uurwerk. De kasten en de metalen banden van SWISS MILITARY HANOWA horloges zijn allemaal gemaakt van '316 L high-grade steel', een hoogwaardig metaal. Het merk gebruikt soms ook keramische of titanium banden. Voor de lederen banden wordt hoogwaardig leer gebruikt, dat speciaal is behandeld voor aanraking met water. Een SWISS MILITARY HANOWA watch met metalen of lederen band zal in ieder geval zeker lang meegaan.

Meer kwaliteit ontstaat daarnaast door het gebruik van saffierkristal. Dit kristal is zeer krasbestendig (alleen diamant is meer krasbestendig). Een SWISS MILITARY HANOWA horloge glas zal dus zeker niet snel beschadigen.

Naast een hoogwaardig uurwerk en de beste materialen, besteedt SWISS MILITARY HANOWA ook aandacht aan waterdichtheid. Bijna alle horloges zijn voorzien van een 'screw back', die de waterbestendigheid waarborgt. Alle horloges zijn waterdicht en sommige zelfs tot 20 ATM (200 meter).

SWISS MILITARY HANOWA het merk

Het merk SWISS MILITARY HANOWA staat voor sportieve horloges voor jonge modebewuste mensen. SWISS MILITARY HANOWA horloges zijn modieus en goed geprijsd, waardoor betaalbaar.

De historie van het merk gaat terug tot 1961. Oprichter Hans Noll neemt de leiding over de verkoopafdeling van een horlogefabriek. Twee jaar later verlaat hij de fabriek, om vervolgens zijn eigen horlogemerk op te zetten. Budget om een bestaand merk te kopen is er niet, dus verzint hij een eigen merk met de beginletters van zijn naam: Hans Noll Watches – HANOWA.

In de jaren die volgen bouwt Noll het merk en een goede reputatie op door het maken van horloges van hoge kwaliteit. In 1990 wordt de focus gelegd op het produceren van sport-, prestatie- en lifestyle-horloges. Hieruit wordt uiteindelijk het merk Swiss Military gevormd. Tegenwoordig is SWISS MILITARY HANOWA wereldwijd een krachtig merk, dat bekend staat om sportieve, elegante, stijlvolle horloges voor een eerlijke en betaalbare prijs.

SWISS MILITARY HANOWA collectie

De collectie van SWISS MILITARY HANOWA is zeer uitgebreid. In de online shop van Horloges.nl vind je zowel modellen van de SWISS MILITARY HANOWA DAMES als voor SWISS MILITARY HANOWA HEREN collectie. Er is een variatie van horloges met metalen, leren en rubberen band opgenomen voor een brede keuze. Dit geldt ook voor de diverse soorten glas en waterdichtheid niveaus. In de gevarieerde SWISS MILITARY HANOWA collectie van Horloges.nl is voor iedereen een geschikt en betaalbaar horloge opgenomen. Bestel dus vandaag nog jouw SWISS MILITARY HANOWA watch op Horloges.nl. Doe je dit op een werkdag voor 23:30 uur, dan bezorgen wij jouw nieuwe horloge de volgende dag al. De verzending van HANOWA horloges is gratis. Achteraf betalen is ook mogelijk, zonder extra kosten.

Swiss Made horloges

Bekijk ook ons volledige aanbod Swiss Made horloges online.

Wij maken gebruik van cookies.