Rosefield The Mercer horloges

Op deze pagina vind je onze scherp geprijsde collectie Rosefield The Mercer horloges. Bestel je een voorradig Rosefield The Mercer horloge op een werkdag voor 23:30 uur, dan heb je jouw Rosefield The Mercer de volgende dag al in huis. Geen verzendkosten, extra voordelig dus!

Bekijk hier de Rosefield: horlogecollecties: Rosefield The Gramercy | Rosefield The Tribeca

Rosefield The Mercer horloges

Voor de ontwerpers van Rosefield hebben de steden New York en Amsterdam een bijzondere betekenis. Deze twee wereldsteden zijn dé grote inspiratie voor het team van ontwerpers. Dit van oorsprong Nederlandse merk vervaardigt Dutch design horloges met een minimalistische en luxe stijl. De horloges worden gemaakt door hoogstaande fabrikanten en voor Rosefield is alleen de hoogste kwaliteit van de afwerking acceptabel.

Over Rosefield The Mercer

Rosefield werd gestart door de Nederlandse Pien Goderie, die in New York woonde. De invloed van haar vader, die in de juweliersbranche werkzaam was, is voor haar inspirerend. Na jaren dromen van een eigen horlogemerk startte Pien in 2014 haar eigen bedrijf. Zij besloot het merk Rosefield te noemen, naar een van de eerste Nederlandse families die voet aan wal hebben gezet in New York in de 17e eeuw. Dit was de familie Roosevelt.

Collectie van Rosefield The Mercer

De elegante horloges van de Rosefield serie The Mercer zijn allemaal uitgevoerd in hoogwaardig (edel)staal. Een mooi voorbeeld van een understated ontwerp van een The Mercer horloge is de in roségoud uitgevoerde White Rose Gold. Het Black horloge van dit innovatieve merk is opvallend mooi en is bovendien ideaal om te combineren met iedere outfit. Dat geldt ook voor de andere series van het merk: The Mercer en The Gramercy.

Rosefield The Mercer horloges online kopen

Wil jij jouw persoonlijke stijl onderstrepen met een van onze Rosefield horloges? Dan is het goed om te weten dat wij de beste service bieden in onze uitgebreide webshop. Zo kun je jouw horloge bijvoorbeeld achteraf betalen. Meer voordelen van het winkelen bij Horloges.nl zijn:

  • Gratis verzending van je horloge of accessoire bij een besteding vanaf €50
  • Bij ons vind je altijd de meest actuele collectie Rosefield The Mercer horloges
  • Bestel jouw horloge voor 23:30 en draag hem de volgende werkdag al

Meer informatie over Rosefield The Mercer?

Op www.rosefieldwatches.com ontdek je meer over de The Mercer collectie van dit moderne merk.

Wij maken gebruik van cookies.