Rosefield The Gramercy horloges

Op deze pagina vind je onze scherp geprijsde collectie Rosefield The Gramercy horloges. Bestel je een voorradig Rosefield The Gramercy horloge op een werkdag voor 23:30 uur, dan heb je jouw Rosefield The Gramercy de volgende dag al in huis. Geen verzendkosten, extra voordelig dus!

Bekijk hier de Rosefield horlogecollecties: Rosefield The Mercer | Rosefield The Tribeca

4 Artikel(en)

per pagina

 

4 Artikel(en)

per pagina

Rosefield The Gramercy horloges

De steden Amsterdam en New York zijn dé grote inspiratie voor het ontwerpersteam van het horlogemerk Rosefield. De Rosefield horloges uit de The Gramercy serie geven de individuele stijl weer van de modebewuste vrouw in New York. Zij vertrouwt op haar eigen stijl en laat zich niet leiden door anderen. Het team van Rosefield biedt Dutch design op zijn best, met tijdloze ontwerpen die goed kunnen worden gedragen bij iedere gelegenheid. De Rosefield The Gramercy horloges zijn uitgerust met een kast van mineraalglas en vervaardigd door de beste horlogemakers.

Over Rosefield The Gramercy

The Gramercy horloges zijn uurwerken die kwaliteit uitstralen. Dit zie je terug in de gebruikte materialen. De oprichtster van het merk Rosefield, Pien Goderie, haalt haar inspiratie uit de steden Amsterdam en New York waar zij geruime tijd woonde. In 2014 richtte ze Rosefield op. Het juweliersvak is haar met de paplepel ingegoten, want ze groeide op met een vader die in de juweliersbranche werkte.

Collectie van Rosefield The Gramercy

In de collectie van Rosefield, The Gramercy, zie je horloges met een speelse, elegante look, zoals het white pink silver horloge. Kies jij liever voor een horloge in een neutrale kleur? Dan is dit prachtige white black silver horloge een goede keuze. Bekijk de vele uurwerken in onze webshop, ook van de series The Mercer en The Tribeca van Rosefield, en overtuig jezelf van de tijdloze uitstraling van de Rosefield horloges.

Rosefield The Gramercy horloges online kopen

In onze webshop kun je terecht voor de nieuwste collectie van Rosefield The Gramercy horloges. Bestel je jouw horloge voor 23:30 uur, dan draag je hem de volgende dag al om je pols. Nog meer voordelen van het winkelen bij Horloges.nl zijn:

  • De verzending van jouw The Gramercy horloge is gratis bij een minimale besteding vanaf €50
  • Wij bieden de beste service
  • Achteraf betalen is mogelijk zonder extra kosten

Meer informatie over Rosefield The Gramercy?

In de modemedia is veel te lezen over het innovatieve Nederlandse merk Rosefield. De Rosefield The Gramercy horloges zijn goed ontvangen door de kenners van luxe horloges. Wil jij meer weten over dit merk? Bekijk dan www.rosefieldwatches.com.

Wij maken gebruik van cookies.