OOZOO horloges

OOZOO horloges online kopen – OOZOO horloge shop

OOZOO is één van de leukste Nederlandse fashion merken! OOZOO horloges zijn trendy en aantrekkelijk geprijsd. Een OOZOO horloge koop je namelijk al vanaf slechts €29,95. Kies uit ruim 200 modellen in vier OOZOO series: OOZOO Timepieces, OOZOO Silicone, OOZOO Junior en OOZOO Vintage. Onze OOZOO webshop is daarnaast onderverdeeld in OOZOO dames horloges en OOZOO heren horloges. Koop je een OOZOO horloge op een werkdag vóór 23:30 uur, dan wordt deze de volgende dag al bezorgd. Achteraf betalen is mogelijk, zonder extra kosten!

Producten 1 tot 60 van totaal 600

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

 

Producten 1 tot 60 van totaal 600

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

OOZOO horloges; de kracht van het woord

Het merk OOZOO heeft gekozen voor het ontwikkelen van een zeer uitgebreide collectie trendy horloges, die aangeboden wordt voor een relatief lage prijs. De collecties van OOZOO tellen maar liefst 600 modellen in uiteenlopende stijlen. Deze OOZOO horloges worden aangeboden tegen prijzen vanaf €29,95. Betaalbaar dus. In combinatie met het uitgebreide aanbod, wordt hierdoor een grote doelgroep aangesproken. Een doelgroep die niet persé gehecht is aan grote merken, maar wel aan de laatste trends. OOZOO kan dit doen door de marketingkosten te minimaliseren. Zo betaalt de consument een eerlijke prijs voor een horloge, in plaats van voor de marketing van het merk. Tevreden bezitters van een OOZOO horloge vormen de marketing van het merk. Een slimme aanpak die vruchten afwerpt!

OOZOO horloges series

De collectie OOZOO horloges is onderverdeeld in drie verschillende series. In de Timepieces-collectie vind je uitsluitend klassieke horloges met leren banden in diverse kleurcombinaties. De Silicone-collectie bestaat uit horloges met een siliconen band. Deze horloges zijn uitgevoerd in vele (felle) kleuren, die te combineren zijn met elke kleurrijke outfit. In de Junior-collectie zijn siliconen horloges opgenomen met een kleine maat voor kinderen. Bekijk de collecties hier:

OOZOO officieel dealer

Horloges.nl is officieel dealer van OOZOO Timepieces. Dit betekent dat je veilig online je OOZOO horloge kunt kopen in onze webshop, tegen de juiste prijs en met garantie. Ook biedt Horloges.nl uitstekende service. Bij een bestelbedrag boven €50 worden OOZOO horloges kosteloos verstuurd, waardoor het extra voordelig is om je OOZOO horloge online te kopen! Wanneer je op een werkdag voor 23:30 bestelt, dan wordt jouw nieuwe horloge de volgende dag al bezorgd. En wanneer je niet tevreden bent kun je het horloge binnen 30 dagen weer retourneren. Genoeg voordelen dus om je OOZOO horloges online te kopen bij Horloges.nl!

Wij maken gebruik van cookies.