Lorus horloges

LORUS horloges online kopen - LORUS horloge shop

Horloges.nl is officieel dealer van Lorus horloges. Hier vind je onze collectie, bestaande uit Lorus dameshorloges, Lorus herenhorloges en Lorus kinderhorloges. Alle horloges van Lorus kunnen wij wij snel uit eigen voorraad leveren. Bestel jouw nieuwe Lorus horloge op een werkdag voor 23:30 uur, dan bezorgen wij deze de volgende dag al bij je thuis. De verzending van Lorus horloges is gratis. Wil je graag eerst het horloge zien voordat je betaalt? Kies voor achteraf betalen via een AfterPay. Ook dit is bij ons kosteloos en dus extra voordelig voor jou!

58 Artikel(en)

per pagina

 

58 Artikel(en)

per pagina

Lorus horloges

Lorus horloges is een concept van Seiko Watch Corporation (ook bekend van Pulsar horloges). De ervaring en technologieën van Seiko zijn terug te vinden in het eigentijdse karakter van Lorus polshorloges. Het merk combineert elegantie met techniek en creëert zo luxe design horloges. Een groot voordeel van Lorus horloges is de betaalbaarheid. In de collectie vind je horloges met een prijs van €16 tot €160. Onze collectie bestaat uit:

Lorus het merk

Het merk Lorus is opgericht in 1982 en sloeg vrijwel direct aan. Dit heeft het merk te danken aan onder andere de betaalbaarheid. Maar ook belangrijk aan het succes zijn de prachtige designs en technologische kwaliteit. Qua techniek heeft zij de ervaringen en successen van Seiko Watch Corporation kunnen gebruiken, wat snel na oprichting van het merk een voordeel bleek.

Lorus horloges officieel dealer

Als officieel dealer van Lorus horloges, biedt Horloges.nl je enkele voordelen. Wij kunnen alle horloges, die worden getoond op de site, uit eigen voorraad leveren. Dit houdt in dat je je nieuwe Lorus horloge snel thuisbezorgd krijg. Bestel je op een werkdag voor 23:30 uur, dan bezorgen we jouw horloge de volgende dag al. Boven €50 betaal je bij Horloges.nl geen verzendkosten. Wil je je horloge eerst zien, voordat je betaalt? Dat kan; kies voor AfterPay achteraf betalen en maak gebruik van een digitale acceptgiro of eenmalige machtiging. Hier zijn bij ons geen extra transactie kosten aan verbonden. Met een acceptgiro betaal je je horloge tot pas 30 dagen na ontvangst. Uiteraard bieden wij als officieel dealer uitstekende service op Lorus horloges. Op de uurwerken zit 2 jaar garantie, die we altijd zorgvuldig voor je zullen verzorgen. Mocht dit überhaupt nodig zijn...!

Bestel dus vandaag nog jouw Lorus horloge online bij Horloges.nl!

Wij maken gebruik van cookies.