Betalen

Wij accepteren de volgende betaalmethodes:

 • Internetbankieren via iDEAL
 • Achteraf betalen via AfterPay
 • PayPal
 • Creditcards
 • Fashioncheque
 • Bancontact / Mister Cash

Horloges.nl streeft er naar om klanten van een optimale mix van betaalmethodes te voorzien. Onze partner voor het afhandelen van betalingen is Buckaroo (www.buckaroo.nl). Betrouwbaarheid is bij online transacties het belangrijkste aspect. Met dit gegeven als uitgangspunt gebruikt Buckaroo de modernste beveiliging en versleuteling. Zo word je beschermd tegen online fraude. In de praktijk is daardoor een online aankoop per creditcard statistisch gezien veiliger dan kopen in een winkel, per telefoon of per fax. Binnen de de Buckaroo betaalomgeving staat aangegeven dat je betaalt aan Brandfield BV. Horloges.nl is een onderdeel van Brandfield BV.


iDEAL (internetbankieren)

Als je internetbankieren van ABN AMRO, ASN Bank, Triodos Bank, Van Lanschot, Knab, ING, Rabobank of SNS Bank hebt kun je direct gebruik maken van iDEAL, je hoeft je hiervoor niet aan te melden.

iDEAL biedt een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethodes:

 • iDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd, veilig en gemakkelijk
 • iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken
 • Betalen met iDEAL kan direct. Je hoeft geen account aan te maken of je te registeren
 • Met iDEAL hou je constant controle en overzicht op je betaling, de iDEAL betaling wordt meteen verwerkt en zichtbaar in je eigen rekeningoverzicht.

Hoe werkt iDEAL?
Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met iDEAL wilt betalen. Vervolgens word je doorgeleid naar je eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaar staat. Daarna vraagt jouw bank om een aantal gegevens in te vullen en autoriseer je de betaling. Het bedrag wordt direct van jouw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling betaald is. Vervolgens kunnen wij direct overgaan tot verzending van jouw bestelde product(en).


AfterPay (achterafbetalen betalen)

Met acceptgiro of eenmalige machtiging kun je jouw online bestelling achteraf betalen via AfterPay. Met AfterPay kun je veilig en gemakkelijk met de bekende acceptgiro betalen na ontvangst van het bestelde product. Je kunt AfterPay ook machtigen om het geld van je bankrekening af te laten schrijven.

AfterPay voert voor Horloges.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een digitale acceptgiro van AfterPay per e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. Je kunt bij Horloges.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van €500,00 als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay, dan kun je betalen tot een bedrag van €900,00. In tegenstelling tot vele andere websites, betaal je bij Horloges.nl geen extra kosten voor gebruik van de digitale acceptgiro.

AfterPay voert voor Horloges.nl ook het achteraf betaalproces uit met betrekking tot het betalen via een eenmalige machtiging. Dit betekent dat je gemakkelijk via een eenmalige machtiging via AfterPay het gekochte product(en) kunt betalen. Het bedrag wordt automatisch van de bankrekening afgeschreven die je opgeeft. Je kunt bij Horloges.nl betalen met een eenmalige machtiging tot een bedrag van €500 als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent je al bekend bij AfterPay, dan kan je betalen tot een bedrag van €900.

Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met acceptgiro en/of eenmalige machtiging niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

Bij vragen kun je altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website.


PayPal

Indien je houder bent van een PayPal-account kun je direct online betalingen overboeken naar ons PayPal-account. Je betaling wordt vervolgens online geautoriseerd, zodat je direct weet of de betaling wel of niet wordt goedgekeurd.

Heb je nog geen PayPal-account? Dan moet je jezelf eerst registreren op www.paypal.nl


Creditcards: Visa, Mastercard en American Express

Via ons betalingsplatform kun je in een veilige omgeving betalen met je Visa, Mastercard of American Express creditcard. De meest eenvoudige manier van online shoppen: gemakkelijk, snel en betrouwbaar. Wanneer je ervoor kiest om met de creditcard te betalen vragen we je om de volgende gegevens in te voeren:

 • Creditcardnummer
 • Vervaldatum (maand / jaartal)
 • CVC-code (verificatiecode)
 • Kaarthouder naam

Zodra deze informatie is ingevoerd klik je op de knop "Versturen" en vervolgens wordt jouw bestelling doorgegeven aan ons systeem. Je zult zowel een bevestiging zien van jouw bestelling op onze website als een email ontvangen waarin jouw bestelling bevestigd wordt. Je creditcard wordt belast op het moment van levering.

Alleen de bank heeft toegang tot je creditcardgegevens. Tijdens de transactie controleert Buckaroo het kaartnummer, de verificatiecode en het adres. Wij krijgen vervolgens van Buckaroo een elektronisch bericht of de bestelling kan worden uitgevoerd. Wanneer dit het geval is, krijgen wij de volgende gegevens:

 • Naam
 • Adres
 • Telefoonnummer
 • Bestelde artikel(en)

Deze gegevens worden vanzelfsprekend ook door ons vertrouwelijk behandeld.


Fashioncheque

Fashioncheque (bekend van tv-reclames) is een cadeaukaart die landelijk wordt verkocht en landelijk reeds bij vele winkels en webshops ingeleverd kunnen worden, waaronder Horloges.nl.

Heb je een Fashioncheque ontvangen en wil je deze inleveren bij Horloges.nl, kies als betaalmethode 'Fashioncheque' bij het afronden van je bestelling. Na het doorlopen van het bestelproces kom je op de betaalomgeving van Buckaroo uit, waar je op Fashioncheque klikt. Nu kun je de code van de Fashioncheque invoeren en verifiëren. Wanneer de code klopt zal de waarde van de cadeaukaart worden gebruikt om de bestelling af te betalen.

Is de waarde van de Fashioncheque lager dan het totaalbedrag, dan is een bijbetaling nodig via iDEAL. In dat geval wordt je automatisch doorverwezen naar de iDEAL-betaalomgeving, waar je direct de benodigde bijbetaling kan doen.


Bancontact / Mister Cash (online bankieren België)

Met Bancontact / Mister Cash kun je de aankoop direct afrekenen, wanneer je in het bezit bent van een Belgische bankrekening en je bent aangesloten bij Bancontact / Mister Cash. Je kunt betalen met een Bancontact / Mister Cash-kaart en kaartlezer van de volgende banken: AXA Bank, BNP Paribas Fortis, CBC, Dexia, Fintro, ING, KBC, Record Bank, VDK Spaarbank. De voordelen van Bancontact / Mister Cash:

 • Veilig betalen in de beveiligde omgeving van je eigen bank
 • De betaling gebeurt onmiddelijk en je rekent de aankoop meteen af
 • Er is geen extra software vereist om gebruik te maken van deze betaalmethode
 • Alle grote banken in België zijn aangesloten
Wij maken gebruik van cookies.