Flik Flak horloge

Flik Flak horloge online kopen - Flik Flak kinderhorloges

Horloges.nl is officieel dealer van Flik Flak horloges. Flik Flak horloges behoren tot de best verkopende kinderhorloges over de hele wereld. De collectie Flik Flak kinderhorloges bestaat uit Flik Flak jongens horloges en Flik Flak meisjes horloges. Een Flik Flak kinderhorloge leert kinderen op een spelenderwijs klok kijken. Bestel je voor 23:30 uur, dan heb je morgen je horloge al thuis!

60 Artikel(en)

per pagina

 

60 Artikel(en)

per pagina

Flik Flak horloges

Sinds 1987 bestaat hét merk voor kinderhorloges: Flik Flak. Flik Flak horloges zijn anders dan andere merken, omdat dit merk horloges maakt met de passie om kinderen leren klok kijken. Om op een speelse manier met klokkijken om te gaan wordt het voor de kinderen leuker om te snappen wat tijd nou eigenlijk betekent.

Om het merk leuk te houden voor kinderen wordt er veel ingegaan op rage's, populaire films en andere dingen die de kleintjes bezighouden. Leuke voorbeelden zijn Disney films en actiehelden als Batman en Spiderman. De horloges worden gekenmerkt door kleurrijke designs en mooie details. Flik-Flak komt elk jaar met een nieuwe collectie. Wij bieden een ruim assortiment FlikFlak horloges aan. Alle kasten zijn krasbestendig door het gebruik van mineraalglas. Ook zijn alle modellen waterdicht tot 30 meter. Flik Flak bandjes zijn speciaal voor kinderen ontworpen en hebben daardoor een comfortabele pasvorm.

Omdat we voor onze kinderen natuurlijk het beste willen ondergaan alle Flik Flak horloges aan belangrijke kwaliteitscontroles. Onder andere chemische analyses worden gedaan om te kijken of de kwaliteit voldoet aan de eisen. Ook zijn er een aantal mechanische tests, waarbij de horloges aan allerlei omstandigheden worden blootgesteld. Als al deze test geslaagd zijn, is het Flik Flak horloge klaar voor gebruik en verkoop.

De Flik Flak horloges zijn onderdeel van de Swatch groep en worden gemaakt in Zwitserland, in één van de grootste horlogefabrieken van Nederland, ETA, wat weer aangeduid wordt het met handtekening van ETA. 

Flik Flak kinderhorloges dealer

Als officieel dealer van Flik Flak horloges biedt Horloges.nl de beste prijs en service. Bij ons heb je twee jaar garantie, 30 dagen bedenktijd en heb je de mogelijkheid om achteraf te betalen. Toch op zoek naar een kleurrijk horloge voor volwassenen? Kijk snel bij onze SWATCH collectie.

Wij maken gebruik van cookies.