Claude Bernard horloges

CLAUDE BERNARD horloges online kopen - CLAUDE BERNARD horloge shop

Horloges.nl is officieel dealer van Claude Bernard horloges. Alle Claude Bernard horloges worden snel uit eigen voorraad geleverd. Onze collectie bestaat uit Claude Bernard dameshorloges en Claude Bernard herenhorloges. Bestel jouw Claude Bernard horloge op een werkdag voor 23:30 uur, dan bezorgen wij deze de volgende dag al gratis bij je thuis. Wil je jouw nieuwe horloge graag eerst zien voordat je betaalt? Kies kosteloos voor achteraf betalen via AfterPay!

20 Artikel(en)

per pagina

 

20 Artikel(en)

per pagina

Claude Bernard

Voor lange tijd was de markt voor horloges van Zwitserse topkwaliteit slechts bestemd voor het rijke gedeelte van de bevolking. In een klein stadje Les Genevez in Zwitserland leefde een horlogemaker met een visie. Die visie bevatte het idee om Zwitserse horloges te maken voor mensen die niet een fortuin wilden besteden aan hun horloge. Deze horloges moesten van roestvrij staal of goud gemaakt worden en gebasseerd op Zwitsers vakmanschap.  Deze visie is de basis van Claude Bernard horloges. Meer informatie over het merk? Kijk op de officiële website van Claude Bernard.

De stijl van een Claude Bernard horloge

Claude Bernard combineert een traditionele Zwiterse stijl van horlogemakelij met trendy modestijlen. Onder de leiding van ontwerper Christian Glauser gebruiken de horlogemakers 122 jaar ervaring om schitterende horloges te maken. Elk horloge ondergaat een test voordat hij de fabriek verlaat. Door ongewone vormen en nieuwe materialen samen te voegen creëert Claude Bernard nieuwe fashion trends binnen de horlogemarkt.

Swiss Made horloges

Horloges zijn het derde exportproduct van Zwitserland. Als er swiss made op een horloge staat staat dat garant voor kwalitieti. De kast en het uurwerk moeten gemaakt zijn in Zwitserland. Op technisch gebied en qua ontwerp moet het horloge aan een aantal voorwaarden voldoen. Dit staat zelfs geregistreerd in de wet. De horloges van Claude Bernard hebben dus gegarandeerd een goede kwaliteit!

Claude Bernard officieel dealer

Horloges.nl is officieel dealer van Claude Bernard horloges. Dit betekent dat je veilig online je Claude Bernard horloge kunt kopen in onze webshop, tegen de juiste prijs en met garantie. Ook biedt Horloges.nl uitstekende service. Wanneer je op een werkdag voor 23:30 bestelt, dan wordt jouw nieuwe horloge de volgende dag al gratis bezorgd. Achteraf betalen is mogelijk, zonder extra kosten! En wanneer je niet tevreden bent kun je het horloge binnen 30 dagen weer retourneren. Genoeg voordelen dus om je horloge online te kopen bij Horloges.nl!

Wij maken gebruik van cookies.