Certina horloges

CERTINA horloges online kopen - Officieel Certina dealer

Certina horloges. Mooie horloges gemaakt van de beste materialen, en voorzien van de kleinste details. De collectie bestaat uit Certina dameshorloges en Certina herenhorloges. Certina horloges zijn 'Swiss Made', wat garandeert dat je een hoge kwaliteit horloge koopt. Horloges.nl is officieel dealer van Certina. Bestel je je horloge op een werkdag voor 23:30 uur, dan krijg je hem de volgende dag al thuisbezorgd. Eerst zien, dan betalen? Dat kan! Kies voor AfterPay en betaal achteraf.

30 Artikel(en)

per pagina

 

30 Artikel(en)

per pagina

Certina horloges

Certina is een wereldberoemd Zwitsers horlogemerk dat bekend is vanwege sponsorschappen in de autosport. Certina maakt stijlvolle, elegante horloges van sterke materialen.

Geschiedenis van Certina

In 1888 besloten Adolf en Alfred Kurth, twee broers uit Grenchen, Zwitserland, dat het hoog tijd werd dat er robuuste en sterke horloges werden gebouwd. In het huis van hun ouders werden de eerste uurwerken gebouwd.

In 1906 produceerden de gebroeders hun eerste complete horloge. Het eerste zakhorloge dat ze produceerden werd Grana genoemd, naar de Latijnse vertaling van hun woonplaats.

Adolf en Alfred Kurth waren één van de eersten die een polshorloge bouwden. In 1939 besloten ze om een commercieel merk op te zetten. Dat merk werd Certina. De Certina's werden populairder en populairder en in 1955 waren er al 500 werknemers.

De familie Kurth was niet de enige horlogemaker in Zwitserland. Destijds bestond 95% van de Zwitserse export uit horloges, totdat de crisis kwam en goedkope Japanse horloges de markt veroverden.

Certina wist zich te herstellen van deze klap en sprong hier slim op in door de uurwerk productie uit handen te geven en zich te richten op de rijke Scandinavische klanten.

In 1959 bracht Certina de DS serie uit, dat staat voor Doubly Secured. De horloges hebben het uurwerk in een extra sterke kast zitten met extra sterk glas. Door deze sterke omgeving konden de horloges 6 meter onder water in plaats van de gebruikelijke 2,2 meter. Deze horloges hebben een schildpad erop afgebeeld wat staat voor extra bescherming onder water. Tegenwoordig kunnen sommige Certina modellen tot wel 100 meter onder water. Certina behoort tot de SWATCH groep, de grootste horlogemaker ter wereld.

Horloges.nl heeft de beschikking over een breed assortiment aan Certina horloges. Bestel nu online je Certina horloge in onze webshop. Zonder verzendkosten en ruilen binnen 30 dagen. Ook kun je ervoor kiezen om achteraf te betalen.  Schrijf je ook in voor de nieuwsbrief en ontvang informatie over de nieuwste horloges en de beste aanbiedingen.

Meer informatie over het merk vind je op de website van Certina.

Wij maken gebruik van cookies.