Buddha to Buddha horloges

BUDDHA TO BUDDHA horloges online kopen - Horloges.nl

Elke liefhebber van sieraden kent Buddha to Buddha. Sinds december 2013 zijn in de collectie ook Buddha to Buddha horloges opgenomen (Buddha to Buddha dameshorloges en Buddha to Buddha herenhorloges). Kwaliteitshorloges met een Zwitsers uurwerk en 20 ATM waterbestendigheid. Horloges.nl levert als officieel dealer alle modellen rechtstreeks uit eigen voorraad. De collectie bestaat uit twee series: Buddha to Buddha Accelerator en Buddha to Buddha Aquatic Explorer. Bestel op een werkdag voor 23:30 uur en je hebt jouw Buddha to Buddha horloge de volgende dag al in huis. De verzending is kosteloos!

3 Artikel(en)

per pagina

 

3 Artikel(en)

per pagina

Het Nederlandse sieradenmerk Buddha to Buddha is populair en bekend om haar brede sieradenlijn die bestaat uit hoogwaardige, uitgesproken en tijdloze sieraden van zilver. Wie Buddha to Buddha kent, denkt bij dit merk aan kwaliteit... Klik hier om onze Buddha to Buddha sieraden te bekijken.

Buddha to Buddha horloges

Buddha to Buddha heeft lange tijd gewerkt aan het creëren van een horlogecollectie met horloges die deze kwaliteit zouden moeten waarborgen en net zo uitgesproken en tijdloos zouden zijn als de sieraden.

Belangrijk bij de ontwikkeling van de Buddha to Buddha horloges was het uitgangspunt dat de horloges met dezelfde precisie en evenveel detail gemaakt zouden worden als de sieraden. In samenwerking met een Zwitserse partner heeft het merk dit kunnen bereiken.

Het ontwikkelen van de horlogelijn bleek achteraf niet zo eenvoudig als vooraf gedacht. Maar nu zijn de Buddha to Buddha horloges er... En het resultaat mag er zijn in de vorm van twee series Swiss Made Buddha to Buddha horloges. Deze sluiten perfect aan bij de Buddha to Buddha merkfilosofie (lees hierover meer op de website van Buddha to Buddha) en de kans is groot dat jij ze hierdoor ook zult waarderen zoals de sieraden:

  • Buddha to Buddha Aquatic Explorer
  • Buddha to Buddha Accelerator

Eigenschappen van Buddha to Buddha horloges

Stel je hoge eisen aan een horloge? Let dan op, want een Buddha to Buddha horloge is dan een goede optie voor je (mocht je het enkel en alleen vanwege de merknaam willen hebben)...

Alle horloges zijn echte Swiss Made horloges. De kasten zijn gemaakt van 316L roestvast staal. Het glas is saffierglas dat bestendig is tegen krassen. Twee belangrijke eigenschappen die ervoor zorgen dat het Buddha to Buddha horloge mooi blijft.

Wil je meer weten over de eigenschappen van Buddha to Buddha horloges, bekijk dan de collecties en de achterliggende gedachtes op de officiële pagina over Buddha to Buddha horloges.

Koop jouw Buddha to Buddha watch met uitstekende garantie

Met een Buddha to Buddha horloge weet je zeker dat je een hoogwaardig kwaliteitshorloge aanschaft. Vind je ook service belangrijk, bestel jouw exemplaar dan bij Horloges.nl. Je bent zeker van garantie en een perfecte afhandeling mocht je ooit de garantie willen raadplegen.

Bestel dus vandaag nog jouw Buddha to Buddha horloge bij Horloges.nl. Doe dit op een werkdag voor 23:30 uur en jouw horloge wordt de volgende dag al thuisbezorgd. De verzending van een Buddha to Buddha watch is kosteloos!

Wij maken gebruik van cookies.