Breil B Snake horloges

Breil B Snake online  kopen – Breil Snake horloges

De collectie Breil B Snake horloges bestaat uit twee opvallende dameshorloges, gemaakt van staal en gebogen in de vorm van een slang. 'The Snake by Breil' is een bijzonder populair sieraad en is nu ook beschikbaar als horloge in twee uitvoeringen: The Snake Watch by Breil. Door de flexibele band, passen deze Breil horloges perfect om de pols van iedere vrouw. De Breil B Snake serie is onderdeel van onze volledige collectie Breil horloges.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Breil B Snake horloges

Breil horloges zijn luxe en elegante horloges. Wij hebben binnen de collectie zowel Breil dameshorloges als Breil herenhorloges. Breil B Snake horloges zijn er in veel verschillende soorten. Breil produceert vooral stalen horloges. Stoer en robuust. De betaalbare horloges stralen kracht uit. Breil is een fabrikant van horloges uit de modehoofdstad van Italië: Milaan. Breil B Snake horloges worden ontworpen door de beste ontwerpers uit Italië, wat te zien is aan de luxe uitvoeringen die onze webshop in het assortiment heeft. Zo hebben wij onder andere de stijvolle Breil Mediterraneo horloges, Breil Milano horloges en de Breil Universe horloges. De Breil B Snake horloges zijn luxe en gemaakt van de mooiste materialen, zoals goud en zilver. Breil horloges hebben de kleinste details, zoals wijzers met Swarovski steentjes. Deze vind je bijvoorbeeld in de serie Breil Lady Aquamarine. Horloges.nl is officieel dealer van Breil horloges. Op de hoogte blijven van acties en nieuwe collecties horloges? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van onze webwinkel!

Breil B Snake horloges; Italiaanse horloges met stijl

Ieder Breil B Snake horloge heeft een eigen uitstraling. Breil horloges: de mooiste designs van Italiaanse bodem, gemaakt van de beste materialen en voorzien van de kleinste details. Een Breil horloge is een accessoire bij uitstek! Ook voor Breil horloges geldt: snelle levering en ruilen mogelijk. Bekijk ook eens onze Breil Manta horloges en de Breil Driver horloges.

Wij maken gebruik van cookies.