Balmain horloges

BALMAIN horloges online kopen - BALMAIN horloge shop

Balmain horloges zijn horloges, die ontworpen zijn met als inspiratie de bekende kunst die Pierre Balmain gebruikte. In veel horloges vinden we het oude arabesk motief terug, waarmee het merk Pierre Balmain een eer aan doet. Horloges.nl is officieel dealer van Balmain horloges. Bestel vandaag voor 23:30 je horloge, dan wordt hij morgen gratis bij je thuisbezorgd. Eerst zien, dan betalen? Dat kan ook bij ons. Kies voor AfterPay en betaal later.

33 Artikel(en)

per pagina

 

33 Artikel(en)

per pagina

Balmain horloges

Pierre Balmain is een haute couture uit Parijs, geboren in 1914. Pierre Balmain onderscheidde zich door de Franse mode te promoten in het buitenland. Met name in Engeland en de VS. Voor de Arabische en Chinese cultuur waren inspiratie voor Balmain.

In 1987 bracht hij zijn eerste horloge uit. Deze horloges hadden het bekende arabesk motief wat veel terug komt in de collecties van Balmain.

Arabesk motief

De term arabesk staat voor spanningsboog. Hiermee wordt de bewegingslijn in van schilderijen en beelden in de ruimte bedoeld. Arabesk is in de tijd wel veranderd. In de middeleeuwen waren het simpele figuren, zoals kruizen en meanders. Tijdens de Renaissance werden de figuren kronkelig en zwierig en begonnen ze te lijken op klimplanten.

Wil jij ook een horloge met een arabesk motief? Dan ben je bij Horloges.nl aan het goede adres. Wij zijn officieel dealer van Balmain horloges. Dat betekent dat je bij ons de beste garantievoorwaarden en service krijgt. Bestel je vandaag voor 23:30 uur, dan krijg je je horloge morgen thuisbezorgd. Ook kun je ervoor kiezen om achteraf te betalen via acceptgiro en heb je 30 dagen bedenktijd.

Wij maken gebruik van cookies.