Adidas horloges

Adidas horloge

Het is niet eenvoudig om Adidas horloges in het algemeen te beschrijven. Een Adidas horloge kan namelijk zeer trendy, of juist ook erg sportief zijn. De meeste modellen hebben eigenlijk beide eigenschappen. Ze kunnen daarnaast juist kleurrijk zijn, of gewoon zwart of wit. Afgewerkt met metaal, of bijvoorbeeld kunststof. Zowel analoog, als digitaal.

De horloges zijn erg veelzijdig en niet voor niets is de Adidas collectie ingedeeld in diverse series. Daarbij springen de Adidas Santiago horloges er absoluut uit. Dit is het meest populaire Adidas horloge van dit moment. Maar ook de Adidas Performance horloges zijn momenteel enorm in trek bij zowel dames als heren. Onze collectie bestaat uit de volgende series:

  • Adidas Santiago
  • Adidas Newburgh
  • Adidas Brisbane
  • Adidas 1969 Superstar
  • Adidas Stan Smith
  • Adidas Originals

Adidas het merk

Adidas is van oorsprong een Duits merk, opgericht in 1920 door de Duitser Adolf (Adi) Dassler. De eerste producten waren schoenen, onder andere voor het Duitse voetbalelftal. Het merk is dus vanaf het begin gericht op sport.

Vandaag de dag kent Adidas twee lijnen, en twee logo's. Het merk maakt namelijk onderscheidt tussen vrije tijd (klassiek logo met de bladeren) en sport (logo met de strepen). De Adidas horloges vallen onder de vrijetijdslijn, maar hebben desondanks in veel gevallen een sportieve uitstraling.

Het merk Adidas is tegenwoordig steeds meer gekoppeld aan bekende sporters als kledingsponsor. Naast individuele sporters sponsort Adidas ook vele sportclubs.

Adidas horloges officieel dealer

Horloges.nl is officieel dealer van Adidas horloges. Dat betekent dat we scherpe prijzen bieden en uitstekende service garanderen. Je vindt bij Horloges.nl ook altijd de nieuwste Adidas horloge collectie. Bestel je een Adidas horloge bij Horloges.nl, dan bezorgen wij het zonder verzendkosten. Extra gunstig dus. Als jouw favoriete model op voorraad is, dan heb je het de volgende dag al in huis! Dat zijn de voordelen van bestellen bij officieel dealer Horloges.nl.

Wij maken gebruik van cookies.